Direct contact? Bel 020 893 2732

Kosteneffectieve E-commerce oplossingen

Home / Oplossingen

Van webwinkel tot volledige e-Commerce-oplossing

E-Commerce is zeer dynamisch en heeft zicht afgelopen jaren tot een volwassen sector ontwikkeld, waarbij naast het product ook de beleving van de klant centraal staat. Wij bieden een volledige online shopping experience voor ambitieuze retailers en fabrikanten.

Volledig aangepast aan
wensen en eisen

Oplossingen

E-Commerce strategie

Een succesvol e-commerce traject heeft grote invloed op uw totale organisatie. Het gaat om meer dan alleen het opzetten van een webwinkel. Wij maken de kansen en bereidingen voor uw organisatie inzichtelijk en helpen u met uw eerste verkoopstrategie, of tillen uw huidige propositie naar een hoger niveau. Zoekt u ondersteuning bij het maken van de juiste beslissingen, of heeft u andere ambities? Wat uw wensen ook zijn, wij helpen u een succesvolle en verantwoorde e-commerce strategie te ontwikkelen.

Webshop-ontwerp

Een goede webshop kan niet zonder doordacht webshop-ontwerp, dat is waar het allemaal mee begint. Ons team van experts brengt uw webshop allereerst gedetailleerd in kaart. Vervolgens gaan we uit van uw gedachtegang en de doelstellingen die uw doelgroep heeft. Wilt u een nieuw merk lanceren, of zoekt u naar een frisse uitstraling voor uw bestaande product? We zijn u graag van dienst met een verfrissend webshop-ontwerp, gebaseerd op goed doordachte keuzes.

Webshop-bouw

De performance van uw webshop bepaalt het succes op lange termijn, een stabiel fundament leidt tot de best mogelijke prestaties. Onze uitgebreide ervaring bij toonaangevende bedrijven maakt ons de ideale partner, wij kunnen u tal van oplossingen aanreiken voor uw specifieke wensen. We adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen een technisch uitstekende webshop realiseren. We leveren de hoogst mogelijke kwaliteit, op basis van hoogwaardige technologieën en oplossingen op maat.

Orderverwerking

Volledig geautomatiseerd verwerken van orders op basis van regels omtrent betalings- en voorraadcondities, inkomende betalingen, leverancierskredieten en volgens custom documenten.

Bezorging

De delivery-module is gekoppeld met TNT-, DPD- en UPS-software. De medewerker werkt op basis van een lijst uit te leveren orders. Het system print automatisch picklists, pakbonnen en stickers van de destreffende vervoersmaatschappij.

Betalingsverwerking

U heeft diverse betalingsmogelijkheden, waaronder Multisafepay en Paypal. Inkomende betalingen worden automatisch aan orders gekoppeld, teneinde een zo kort mogelijk order process. Ook zorgen we voor support voor het point of sales, om contante betalingen mogelijk te maken.

Productmanagement

Het productbeheer stelt de gebruiker in staat om verschillende producttypen aan te maken. U kunt bijvoorbeeld standaardproducten met variaties, geproduceerde producten, abonnementen, pakket producten en diensten aanmaken.

Multi-company

Het is mogelijk om binnen een enkele installatie meerdere bedrijven en websites aan te maken. Naiton leent zich dus uitstekend voor franchise-constructies en partnerschappen.

Korting

De korting-module ondersteunt een 5 tal type verschillende discounts. Deze combinatie van kortingsmogelijkheden biedt erg veel flexibiliteit voor zowel prijsstunters als groothandels.

Voorraadbeheer

Het voorraadbeheer systeem hanteert een FIFO (first in first out) logica, met ijzeren voorraden per product. Die ijzeren voorraden worden gebruikt om het moment voor inkoop of product te bepalen.

Inkoop

De inkoopkanalen van producten worden in kaart gebracht volgens prijslijsten van leveranciers. Daarnaast worden ook levertijden per leverancier vastgesteld, waardoor het systeem tijdens het inkopen automatisch een preferred supplier selecteert.

Multi channel adverteren

Het advertisement model stelt de gebruiker in staat om via een centraal punt reclame te maken via verschillende kanalen, zoals Google Adwords, Facebook, Bing, Yahoo en Twitter.

Vrijblijvend kennis maken met Naiton Business Suite?

Demo aanvragen of bel 020 893 2732