Direct contact? Bel 020 893 2732

Kosteneffectieve E-commerce oplossingen

Home / Werkwijze

Gaat verder dan alleen het bouwen van een webwinkel

Bij Naiton ligt de focus niet alleen op het lanceren van websites, maar ook nadrukkelijk op de periode daarna. Voor een vast laag maandbedrag stellen wij specialisten ter beschikking die u helpen met de technische uitwerking van uitbereidingen na de lancering. Daardoor weet u precies waar u aan toe bent en kunt u uw ondernemersgeest de vrije hand geven.

Analyse & strategie

Naar aanleiding van uw wensen en eisen leggen we duidelijke doelen en een heldere strategie vast.

Ontwikkeling

Geen langdurige ontwikkeltraject, maar snel van functioneel ontwerp naar volledige ontwikkeling.

Migratie

Volledige begeleiding van uw data- en softwaretraining zorgt voor een geruisloze overgang.

Marketing

Optimale mix van online en offline kanalen, inclusief gebruik van Tradetracker en Criteo.

Goede voorbereiding

We helpen u bij het vaststellen van een realistische scope van het project. Hierbij speelt een goede balans tussen directe sales en sales ondersteuning een belangrijke rol, net als de informatievoorziening en branding.

Samen met onze ervaringen specialisten komt u tot een rendabel concept.

Plan van aanpak Strategische uitwerking

Analyse & strategie

analyze and strategie

Ontwikkeling

ontwikkeling

Minimaal ontwikkel traject

We ontwikkelen voor een website of app op voorhand een prototype, zodat de uitwerking in grafisch opzicht van te voren vast staat. We kunnen het feitelijke bouwproces daarmee aanzienlijk verkorten, omdat het aanpassen van een ontwerp veel makkelijker is dan het aanpassen van de achterliggende software.

Nadat het prototype uw goedkeuring heeft gekregen, begint het bouw proces. Tijdens het bouwproces proberen we u daarbij te betrekken via tussentijdse releases en evaluatie momenten.

Prototype Webdesign

Vliegende start

In het geval van een bestaande omgeving, zal er een migratie moeten plaatsvinden. In technisch opzicht zorgen we voor het importeren van de data. Het is tevens ook belangrijk dat de organisatie met de nieuwe omgeving leert werken.

Afhankelijk van de situatie zullen we de individuele gebruikers wegwijs maken in het pakket, of de “trainer” in uw team opleiden om de kennis over te kunnen dragen.

Importen data Software training

Migratie

migratie

Marketing

marketing

Optimale marketing mix

Afhankelijk van uw situatie, kunnen we assisteren bij het opstellen van een marketing mix. Die mix kan uit zowel offline als online elementen bestaan. Het is van belang om vooraf vast te stellen wat de mogelijkheden zijn. We voorkomen op die manier dat achteraf blijkt dat bijvoorbeeld een Adwords-campagne te duur is, voor de specifieke zoektermen die we willen gebruiken.

Daarnaast maken we gebruik van tal van directe en indirecte kanalen, zoals TradeTracker, Criteo en Facebook. Keuzes die we hierin maken onderbouwen we met tests en analyses.

Prototype Webdesign

Vrijblijvend kennis maken met Naiton Business Suite?

Demo aanvragen of bel 020 893 2732